CBB House

CBB House is an interior renovation work in a historic building in the town centre of Cagliari. The buyer, a young couple, desired to have a space for holidays and relaxing weekends, inspired by the inputs “discovery, material, contemporary, light”. The captivating discovery theme is highlighted by the lack of doors (with the exception of the great master bedroom’s Indian main door) and the presence of passages concealed in the great mirrored wardrobe of the entrance (which allows the access to the guest area) and in the master bedroom’s wardrobe

(which allows the access to the main bathroom). The material travertine, in different surface finishings, permeates the flat starting from the floor to vertical walls and tailor-made furniture, and is accented by oblique and punctual lights. The home automation system allows the remote control of all house’s electronic systems. The interior staircase gives access to the overhead terrace, where a stunning view toward the harbour to south and toward Castello area to north can be enjoyed.

  • Design: Mauro Soddu
  • Client: Private
  • Location: Cagliari
  • Job: Apartment renovation, furniture design, artistic advice

CBB_03
CBB_13
CBB_04
CBB_07
CBB_08
CBB_09
CBB_14b
CBB_10
CBB_16
CBB_17
CBB_18
CBB_25
.